I Nigeria bliver børn anklaget for at være hekse, hvorefter de bliver udstødt, tortureret eller dræbt. Bag anklagerne står selvudnævnte præster og profeter fra yderligtgående og sekteriske grene af pinsekirken. Sunday Ulup-Aya kalder sig selv Biskoppen, og han har tjent en formue på at udføre hekseuddrivelser på børn. Han opkræver 40.000 nigerianske Naira (cirka 1900 danske kroner) for uddrivelsen, og hvis forældrene ikke betaler, holder han børnene fanget, indtil de kan.
Biskoppen mener selv at have evnen til at udpege børn, der er i ledtog med Satan. I den engelske dokumentar Afrikas Heksebørn, der blev sendt på DR1 i 2008, fortæller han, at han ser det som sin hovedopgave at bekæmpe de såkaldte børnehekse.
Dokumentaren viser, hvordan små børn i delstaten Akwa Ibom i Nigeria bliver udsat for overgreb og voldsomme dæmonuddrivelser, fordi mange af præsterne overbeviser forældrene om, at børnene er besatte og forårsager ulykke.
Biskoppen anser sig selv som en kristen heksedoktor, og han udfører hekseuddrivelser ved hjælp af tortur, streng faste, rituel dæmonuddrivelse og mord. Jeg har dræbt omkring 110 børn, der var blevet identificeret som hekse, siger han uden omsvøb i dokumentaren.
Fik kastet syre i ansigtet af sin mor:
Hvert år bliver tusindvis af børn anklaget som hekse og tallet er stigende, vurderer FNs børneorganisation UNICEF i en rapport fra 2010. Ifølge rapporten går det ud over børn, der i forvejen har det svært. Det er blandt andet børn med fysiske eller psykiske lidelser som epilepsi og tuberkulose, forældreløse eller børn, der er stædige, indadvendte eller for følsomme.
Ofte deltager forældrene selv i uddrivelsen. I dokumentaren møder vi Mary, hvis mor brændte hende med syre i ansigtet og forsøgte at begrave hende levende. Ekemeni blev bundet med hønsenet, hvorefter hun blev sultet og slået i to uger.
Den 16-årige Uma Eke fik hamret et søm 7,5 cm ind i sit kranie under tortur, da hendes familie ville have hende til at tilstå. Hun er nu svært hjerneskadet og har mistet evnen til at tale og kommunikere.