Atter engang ser vi darwinisternes forsøg på at holde evolutionslegenden i live, ved konstant at udsende udokumenterede påstande til medierne - påstande som, efterfølgende, hverken bliver bekræftet eller dementeret.
Men denne fremgangsmåde rummer desværre mange selvmodsigelser, hvor man, i visse tilfælde, har måttet omskrive tidligere såkaldte videnskabelige beviser - eller hvor man har været nødt til at udelukke fund, der strider imod allerede accepterede påstande.
Sidste skud på stammen drejer sig om fundet af nogle gamle sten, som så ud til at være hugget til af en menneskehånd, og som menes at være 120.000 år gamle, og som siges at kunne påvise, at neandertalere måske har boet på Sjælland! - Og det til trods for, at det aldrig tidligere er bevist, at neandertaleren har sat sine fødder i Danmark - og at de første moderne mennesker siges først at være emigreret til Danmark for ca. 14.000 år siden.
Trine Kellberg Nielsen - projektleder på en ny udstilling om neandertalerne i Århus mener dog ikke, at historiebøgerne bør skrives om endnu. Og her udtaler hun med rette:
Kun med et tydeligt redskab, lavet med den teknologi neandertalerne anvendte, fundet i dater-bare og intakte jordlag, kan vi sætte to streger under, at neandertalerne boede i Danmark.
Denne udtalelse skyldes, at man tidligere har fundet tilsvarende stenafslag, som har vist sig at være skabt af den tykke iskappe, som lå over Danmark i istiden, og som skubbede jord og sten rundt i landskabet. Derfor må det først bevises videnskabeligt, hvorvidt disse slag er menneskeskabte.
Så selvom andre forskere, siden hen, har fundet andre sten – i andre jordlag, som repræsenterer en anden tidsalder, må det siges at være det rene gætteri – og hvorfor?
- Først og fremmest fordi jordlagene er vanskelige at datere ved hjælp af radioaktive dateringsmetoder. Disse er sammensat af forskellige mineraler, som giver misvisende og forskellige geologiske tidsaldre.
- For det andet bruges der forskellige dateringsmetoder - alt efter, hvem man er. Den brede del af videnskaben (specielt evolutionisterne) tidsbestemmer først alderen på de fossiler, de finder, og herefter tildeler de samme alder til jordlagene.
- Geologerne derimod, (der beskæftiger sig med jordens, havets og atmosfærens fysiske forhold) tidsbestemmer først jordlagene - og herefter tildeler de fossilerne samme alder. https://evolutionellerskabelse.dk/geologisk-tidsalder
Her opstår en klassisk cirkelslutning, hvor dét, der skal bevises - selv bruges som bevisførelse. For hvad og hvem bestemmer nu alderen? Fossilerne eller jordlagene? Den brede del af videnskaben eller geologen? Resultatet bliver, at intet er bevist!
Mange tror, at videnskaben er én stor samlet homogen masse, som mener det samme om alting. Men det er ikke sandt. Fakta er, at man ofte er direkte uenige. Forskellige videnskabsfolk mener forskelligt om forskellige ting. Prøv fx at tjekke disse udsagn:
Neandertalere ikke beslægtet med mennesker (2008):
http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/294191:Danmark--Neandertalere-ikke-beslaegtet-med-mennesker
Neandertalere lå på menneskets middagsbord (2009):
http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/324803:Danmark--Neandertalere-uddoede-paa-middagsbordet
Sex med neandertalere gavnede mennesket (2011):
http://videnskab.dk/miljo-naturvidenskab/sex-med-neandertalere-gavnede-mennesket
DNA siger at neandertaleren ikke er vores forfar (2008):
http://politiken.dk/videnskab/article542200.ece
Genom viser, at vi har alle lidt neandertaler i os (2009):
http://www.experimentarium.dk/forsiden/science/nyt-fra-naturvidenskaben/artikelvisning/article/3292/